justin for life | Madelene Eriksson

Madelene Eriksson

Annons

justin for life

En sak jag aldrig kommer förstå är vart allt hat mot Justin Bieber kommer ifrån. Han blev känd när han satt och spelade, sjöng gitarr för att tjäna lite pengar. Sen blev han skitstor och alla tjejer började avguda han, det är väl inte så konstigt när han är en KILLE som SER BRA UT samt sjunger som en gud. Vissa människor som hate;ar använder ju ”han är emot abort, om en tjej blir våldtagen så får hon inte göra abort” herregud människor har olika åsikter om precis allt. Jag har gillat Justin sen början (typ) och jag slutade inte gilla honom bara för att han är emot abort? Idioter
Den gamla vanliga är ju ”Han är bög, han är ful” för det första så är han ju inte bög? för det andra så är han inte ful, men somsagt alla har olika åsikter. Tycker jag att han är bra, låt mig tycka det utan att kommentera en massa onödigt skit. Tycker jag han är snygg, låt mig tycka det utan att komma och kommentera att han är bög. 

justinbieber

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats